На 16-ят етаж в малкото НДК (централата на ГЕРБ) е

...
 На 16-ят етаж в малкото НДК (централата на ГЕРБ) е
Коментари Харесай

ГЕРБ са създали ДС, чрез която следят хора, медии, блокират профили във „Фейсбук“

 На 16-ят етаж в дребното НДК (централата на ГЕРБ) е офиса на Ц. Паунов – мъжката секретарка на Цветанов. Той е нещо като началник на герберското Държавна сигурност.
Следят се профили, медии, хора, наблюдават се личните им чиновници, подслушват се даже офисите на самата ГЕРБ. Фактор в тези дейности е и Никола- ПР на партията. Цветанов и Паунов разполагат с няколкодесетки чиновници, занимаващи се с мониторинг на обществените мрежи и осъществяване на специфични задания – разпространяване на подправени вести, докладване на профили, омаскаряване на нарочени хора, лъскане имиджа на Вожда и тн. Част от тези хора работят в офисите на ГЕРБ, други работят от домовете си. Това са чиновници на ГЕРБ, назначени на работа с трудови или по цивилен контракти – механически лица, ПР-и, лица за контакти и тн. Лично Паунов спуска дилемите и описите с имената на хората за докладване.

Ще показва единствено схемата за блокиране на профили, останалите работят на същият принцип и следват същият модел. След като листата е даден, интернет доносниците от частното Държавна сигурност на ГЕРБ се засилват. Тези хора в това време са и администратори на доста герберски групи и страници, като постоянно популяризират и спонсорират изявления в тези страници и групи, получавайки статут на „ клиенти “ за ФБ. Това са хора с действителни профили, дейни и положителни платци, наливащи големи средства във ФБ, плащани с партийната дотация, платена от ЖЕРТВИТЕ ИМ.

Набелязва се съответен пост в който се маркира някакъв неприемлив съгласно разпоредбите на ФБ израз или дума (няма значение дали е откъс или медийна публикация) и стартира проведено докладване на съответният профил. Не се хаби непотребен запас, знаят какъв брой докладвания са нужни с цел да се „ удари “ профила. Елементарно и дейно. По същата скица се нападат и страници на избрани организации и медии. Страницата на БОЕЦ е съвсем всекидневно атакувана и докладвана.

Другото „ оръжие “ е армията от подправени профили, които спамят, рапортуват всеобщо, харесват по обвързване постовете на Вожда и вождовчетата и заливат с мръсотия нарочените за омаскаряване. В тази активност Никола има своята роля. За избрани хора в ГЕРБ има събрани цели досиета – папки и файлове със фотоси на техни участия в митинги, медийни участия, постове във обществените мрежи, инфо за бизнеса им, околните им и тн. Виждал съм такова досие ( моето) където имаше фотоси на хора, които са идвали във компанията ми,на мои сътрудници от БОЕЦ, като е маркирано в какъв брой часа са пристигнали и в какъв брой са си тръгнали, както и моя фотография с един общински консултант в центъра на Видин, което значи, че някой се е залагал, следял и снимал мен и региона на компанията ми.

Трета група гнусни ченгета наблюдават профилите на самите гербери, дали са „ лайкнали “ верните постове, кого са приели за другари, чии други постове разясняват и харестват и тн. Това се ползва в държавната и общинските администрации по безусловно същият метод.

Пример – чиновник от Областна работа „ Земеделие “ Монтана ми показа, че откакто се върнал от море, шефа му го е извикал да даде пояснения за какво през това време е качил пост с сериозно наличие към държавното управление и е приел за другар човек, който намерено атакува ГЕРБ.

Втори образец – общинският началник на ГЕРБ и кмет на Видин привиква в партийният офис човек, член на ГЕРБ, чиято жена работи в община Видин, разрешил си да хареса мой пост. Кмета е разпечатал поста и листата на харесалите го, размахва го пред човечеца и къса листа с думите – „ идващият път това ще е трудовата и брошура “. Кмета е пенсиониран полицай, член на Българска комунистическа партия и държанието му е обяснимо, само че това е класическият модел по който прислужниците се държат в послушание – цялостен и цялостен надзор и мачкане.

Не се заблуждавайте, сходни схеми се ползват и в Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия, и в останалите партии на статуквото. Преди години наемаха външни компании за осъществяване на част от тези задания, само че теча на информация е тежък проблем и по тази причина ОПГ-тата наречени „ партии “ построиха личен наказателен уред.

Сега господства стабилността. ТЕ се грижат за това. Управляват ни най-долните и подли нарушители, които са способни на всичко с цел да запазят властта си. Власт, която употребяват с цел да крадат и да си обезпечават безотговорност. Това зло може да бъде отстранено единствено с твърди дейности на площадите и ФБ е една от платформите за организация на такива дейности. От това ги е боязън свинете и по тази причина се ровят в профилите на хората и рапортуват непримиримите.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в Групово дело „ БОЕЦ “, Facebook

Виж всички публикации от mignews.info-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР